KENNISMAKELAARDIJ M:W:C: | Tel. +31(0)6 462 66 777

SAMENDOEN op álle niveaus | Learning & Performance. Doet u mee?   

Wandelmeeting, Gebiedsontwikkeling, Bezoekersnavigatie, ECDL-vaardigheid,   

CO2-reductie, Gezond beleid, of 'n activiteit naar keuze.   

    

Tags: Openheid (MEET), Wandelmeetings

WANDELMEETINGS  

Een activiteit#M:W:C: -invulling, laagdrempelig, aandacht voor de persoon.

Het is een bewust gekozen activiteit die mensen helpt om, individueel of tijdens een team- of groepswandeling met elkaar, ook 1-op-1 te ontmoeten. #Wandelmeetings is vanuit een coöperatieve basis van samenwerking bedacht en opgezet. Namelijk met de overtuiging dat aandacht voor het belang van de individuele deelnemer ook zeker de onderlinge band of samenwerking van een team of groep extra versterkt en omgekeerd.

Deze activiteit geeft niet alleen het voordeel van een gezonde en ontspannen wandeling, ook wordt tijdens het wandelen de gelegenheid geboden om op elkaar afgestemd elkaar extra behulpzaam te zijn met vraag en aanbod. Tijdens #Wandelmeetings vindt sociale en mentale training plaats en een verhelderde ervaring in denken door deze gecreëerde situatie, die voor iedereen zinvol is en op alle leeftijden te onderhouden. Bedrijven en organisaties kunnen dit #Wandelmeetings initiatief inzetten om dit positieve coöperatieve effect voor uiteenlopende doelstellingen te benutten. Ook kunnen professionele diensten aangeboden door deelnemers flexibel bijdragen aan het beter ervaren van #Wandelmeetings.

Een ander bijkomend voordeel van #Wandelmeetings is, dat deze #M:W:C:'s in principe overal kunnen worden gehouden en kunnen starten; dus niet aan locatie zijn gebonden. 

Méér informatie over de inhoud van #Wandelmeetings is op deze site te vinden. Lees het tot stand komen van hechte teams, flexibel beschikbare Meet Work Connect ondersteuning voor samendoen, producten.

#Wandelmeetings programma:

Zomerwandeling Nationaal Park Loonse en Drunense bossen en duinen 16 juni a.s. aanvang 9:30u
M: #Wandelmeetings
W: Wandelcoach
C: Thema bijeenkomst 'Zomer'

-----------AANMELDING 2018 is gesloten---------------------