SAMENDOEN !  Bel +31(0)6 462 66 777 of mail

                  -> Voor 'ondernemende' mensen is 't laagdrempelig

                  M:MEET - W:WORK - C:CONNEC - ten 

                  tijdens een Wandelmeeting ! 

                  

                  

WORK .........................................................

 <weergave> MENUKEUZE / M: W: C: - TOEPASSING:

Meet Work Connect biedt ook zelf de volgende mogelijkheden tot SAMENDOEN aan:

Wandelmeetings

Gezondheid is niet te koop! Gezondheid is een belangrijk thema voor 'Wandelmeetings'. Voor het organiseren van 'Wandelmeetings' hebben we afgestemde routes voor de teams beschikbaar en worden nieuwe routes uitgezet. Leden kunnen zich aan een route verbinden met hun eigen product, denk bijvoorbeeld bij behoefte aan personal coaching, nordic walking, begeleiding mindervaliden.

ECDL

Kennis delen om het Europees Computer Rijbewijs te halen. Voor een hulpdocent kunt u bij Meet Work Connect terecht. Voor mensen die willen leren met de basispakketten (programma's) op de computer voor werk of hobby om te gaan. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om dat zelf te kunnen leren. Ook voor meer specialistisch gebruik helpen we mensen graag verder.

Vr & Aanbod

Tijdens het wandelen ontstaan automatisch gesprekken met meer diepgang. Op allerlei gebied is er behoefte aan Vraag - Aanbod tussen mensen. Voor of na een 'Wandelmeeting' is er tussen leden ook via internet handig een deal te sluiten. Meer?

Schoonmaak

"Wij begrijpen dat uw schoonmaker een hoogopgeleide is". Als ZZP-er nemen we de coördinatie op ons van de schoonmaak en meer. Dat geeft de mogelijkheid om meerwaarde te bieden aan alle betrokken partijen vanuit de aanpak van MeetWorkConnect. Korte termijn oplossingen blijken achteraf duur uit te pakken als de mensen die de schoonmaak moeten doen er niet voor gaan staan om welke reden ook. Wij nemen taken als zorg, technische middelen onderhouden, toezicht, begeleiding, klantbenadering graag mee in de werkzaamheden, wat voor uw organisatie ten goede komt met extra te waarderen werkzaamheden.

Gezond beleid

Na Arbo wordt Gezond beleid steeds vaker genoemd in het kader van werk en gezondheid. Gezond beleid voor hechte teams. Meet Work Connect kan u helpen bij het invoeren van Gezond beleid met "Bedrijfsfruit".

Groente en Fruit

Meet Work Connect bevordert met 'Bedrijfsfruit' de gezondheid door het leveren van heerlijke fruitpakketten aan bedrijven, instellingen, scholen en particulieren en levert ook groente.

Fresshi intro

Onlangs sinds het gereed komen van Fresshi, kruiden bio Natuurdrank, werken we samen met de directie van Fresshi aan proeverijen en introducties. Het bijzondere aan dit product Fresshi.com is dat het geen gewoon sapje is. Het product kent meerdere toepassingsmogelijkheden.