SAMENDOEN op álle niveaus. Beginnen? Tel. +31(0)6 462 66 777 

        met Wandelmeetings, één van de activiteiten voor 

laagdrempelig M:Meet - W:Work - C:Connect en 

   

ACTIVITEIT M:W:C: voor SAMENDOEN:

Wandel-meetings

We organiseren wandelmeetings, dat is gezond en lekker bewegen gecombineerd met directe contacten. Het meedoen aan wandelmeetings is laagdrempelig. Iedereen kan deelnemen aan deze groepswandeling. In de wandelmeeting staan de belangen van de individuele deelnemer centraal. We organiseren de wandelmeetings met in acht neming van onze uitgangspunten, we leveren routes en deelnemers aan. De meeting of ontmoeting heeft door de voordelen die worden benut een optimaal effect op de deelnemer.

Wandelmeetings

Groente en Fruit

In het kader van Gezond beleid leveren we "Bedrijfsfruit" pakketten aan bedrijven (B2B) en groente en fruit aan particulieren (B2C).

Vr. & Aanbod

Lokaal is er op allerlei gebied behoefte aan vraag en aanbod. Hoewel internet erg handig is om een deal te sluiten, zorgt een persoonlijke ontmoeting voor extra mogelijkheden om een vraag beter te kunnen stellen en om een aanbod beter te begrijpen. De "Wandelmeetings" zijn een ideale gelegenheid voor tot stand komen van een vraag-aanbod connectie als:

Hulpdocent ECDL

ZZP-er schoonmaak

Fresshi intro 

Sinds kort bieden wij ook bio natuurdrank Fresshi aan. Een product dat meerdere toepassingsmogelijkheden heeft. Daarnaast de activiteit van het verzorgen van proeverijen en introducties samen met de directie van Fresshi.

Gezond beleid

Daar waar Gezond beleid aan de orde is hebben we te maken met mensen en leidinggevenden. Gezond beleid bevordert hechte teams. Mensen besteden steeds meer aandacht aan hun gezondheid en zien het als hun eigen verantwoordelijkheid om een goed leven te kunnen leiden. De leidinggevende is zich steeds meer bewust dat zij een aanzet daaraan kan geven en dat het berekende voordelen heeft zoals bij ARBO-regels. Meet Work Connect kan u helpen bij het invoeren van Gezond beleid door het aanreiken van mogelijkheden om dit goed te organiseren.